Antalyaspor, Fenerbahçe maçında 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 12:44, Güncelleme: 02.03.2020 - 12:44 4232+ kez okundu.
 

Antalyaspor, Fenerbahçe maçında 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor

Antalyaspor, Fenerbahçe maçında 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor - Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün: "Maçın 5 dakika uzatılması çok saçmaydı. Onun dışında 90 6,5. Uzatmaya 1,5 dakika eklenmesi de manidar. Hak ettiğimiz 3 puanın 2 puanını bırakmış olduk" - "Alt kategorideki son 5 takımla aramızdaki puan farkını açıp rahatlamak istiyoruz"ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Süper Lig'in 24. haftasında 2-1 öndeyken 90 6. dakikada yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldıkları Fenerbahçe maçında, uzatma süresini eleştirdi. Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Şubat Cumartesi günü Fraport TAV Antalyaspor olarak Antalya Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçında, ilk yarıyı Muric'in golüyle 1-0 geride tamamlamalarına rağmen, ikinci yarıda Amilton ve Hakan Özmert'in golleriyle 2-1 öne geçmeyi bildiklerini hatırlattı.Fenerbahçe'nin 90 6. dakikada Zajc'in kaydettiği golle karşılaşmanın 2-2 sona erdiğine değinen Süğlün, şunları kaydetti: "Yüzde 100 kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun, gerçekten herkesin takdirini topladı. Maçın 5 dakika uzatılması çok saçmaydı. Çünkü 90 dakika boyunca yerde yatan, sakatlanan tek bir futbolcu yoktu. Onun dışında 90 6,5. Uzatmaya 1,5 dakika eklenmesi de manidar. Yapacak bir şey yok. Hak ettiğimiz 3 puanın 2 puanını bırakmış olduk. Tabii ki Antalyaspor'un oynadığı oyun, sergilediği futbol sevindirici."- Yenilmezlik serisi Fenerbahçe karşılaşmasıyla 6 maça çıktı Süğlün, kendileri için her maçın önemli olduğunu vurguladı. Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını hatırlatan Süğlün, şöyle konuştu: "Biz artık alt kategorideki son 5 takımla aramızdaki puan farkını açıp rahatlamak istiyoruz. Amacımız bu. O yüzden de Gençlerbirliği deplasmanında da zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Ligde son 6 maçtır süren yenilmezlik serimiz var. Gençlerbirliği karşılaşmasını da kaybetmeyerek bu serinin 7 maçla devam etmesini istiyoruz." Muhabir : Oktay ÖzdenYayınlayan : Serdal Kalaycı

Antalyaspor, Fenerbahçe maçında 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor

- Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün: "Maçın 5 dakika uzatılması çok saçmaydı. Onun dışında 90 6,5. Uzatmaya 1,5 dakika eklenmesi de manidar. Hak ettiğimiz 3 puanın 2 puanını bırakmış olduk" - "Alt kategorideki son 5 takımla aramızdaki puan farkını açıp rahatlamak istiyoruz"

ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Süper Lig'in 24. haftasında 2-1 öndeyken 90 6. dakikada yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldıkları Fenerbahçe maçında, uzatma süresini eleştirdi.

Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Şubat Cumartesi günü Fraport TAV Antalyaspor olarak Antalya Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçında, ilk yarıyı Muric'in golüyle 1-0 geride tamamlamalarına rağmen, ikinci yarıda Amilton ve Hakan Özmert'in golleriyle 2-1 öne geçmeyi bildiklerini hatırlattı.

Fenerbahçe'nin 90 6. dakikada Zajc'in kaydettiği golle karşılaşmanın 2-2 sona erdiğine değinen Süğlün, şunları kaydetti:

"Yüzde 100 kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun, gerçekten herkesin takdirini topladı. Maçın 5 dakika uzatılması çok saçmaydı. Çünkü 90 dakika boyunca yerde yatan, sakatlanan tek bir futbolcu yoktu. Onun dışında 90 6,5. Uzatmaya 1,5 dakika eklenmesi de manidar. Yapacak bir şey yok. Hak ettiğimiz 3 puanın 2 puanını bırakmış olduk. Tabii ki Antalyaspor'un oynadığı oyun, sergilediği futbol sevindirici."


- Yenilmezlik serisi Fenerbahçe karşılaşmasıyla 6 maça çıktı

Süğlün, kendileri için her maçın önemli olduğunu vurguladı.

Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını hatırlatan Süğlün, şöyle konuştu:

"Biz artık alt kategorideki son 5 takımla aramızdaki puan farkını açıp rahatlamak istiyoruz. Amacımız bu. O yüzden de Gençlerbirliği deplasmanında da zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Ligde son 6 maçtır süren yenilmezlik serimiz var. Gençlerbirliği karşılaşmasını da kaybetmeyerek bu serinin 7 maçla devam etmesini istiyoruz."


Muhabir : Oktay Özden
Yayınlayan : Serdal Kalaycı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.