Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlık onaylı işletme belgeli restoran ve kafeler ..

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 19.06.2020 - 15:00 3408+ kez okundu.
 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlık onaylı işletme belgeli restoran ve kafeler ..

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlık onaylı işletme belgeli restoran ve kafeler için Ziraat Bankası ile iş birliğiyle hayata geçirilecek olan, 1 milyon liradan 20 milyon liraya kadar kredi imkanının 36 ay vadeli, yıllık yüzde 7,5 faizli ve 6 aya kadar ödemesiz olacağını bildirdi. Muhabir : Süleyman ElçinYayınlayan : Ahmet Ekici

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlık onaylı işletme belgeli restoran ve kafeler için Ziraat Bankası ile iş birliğiyle hayata geçirilecek olan, 1 milyon liradan 20 milyon liraya kadar kredi imkanının 36 ay vadeli, yıllık yüzde 7,5 faizli ve 6 aya kadar ödemesiz olacağını bildirdi.

Muhabir : Süleyman Elçin
Yayınlayan : Ahmet Ekici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.