Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın memleketinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 18:36, Güncelleme: 02.03.2020 - 18:36 3223+ kez okundu.
 

Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın memleketinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü

Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın memleketinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü - Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, şehidin baba evini ziyaret etti, aileye başsağlığı diledi OSMANİYE (AA) - Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü yapıldı.Bahçe ilçesindeki Milli İrade Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile İlçe Garnizon Şehitliği'ne kadar yürüdü. Yürüyüşe Kaymakam Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.Şehit mezarlarını ziyaret ederek, dua okuyan gruptakiler, daha sonra İdlib'de Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Akkaya'nın baba evini ziyaret etti.Baba Ali Akkaya'ya başsağlığı dileyen protokol ve vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Akkaya ve tüm şehitler için dua etti.Muhabir : Mahmut AdanırYayınlayan : Murat Kaban

Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın memleketinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü

- Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, şehidin baba evini ziyaret etti, aileye başsağlığı diledi

OSMANİYE (AA) - Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Bahar Kalkanı Harekatı'na destek yürüyüşü yapıldı.

Bahçe ilçesindeki Milli İrade Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile İlçe Garnizon Şehitliği'ne kadar yürüdü.

Yürüyüşe Kaymakam Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehit mezarlarını ziyaret ederek, dua okuyan gruptakiler, daha sonra İdlib'de Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Akkaya'nın baba evini ziyaret etti.

Baba Ali Akkaya'ya başsağlığı dileyen protokol ve vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Akkaya ve tüm şehitler için dua etti.

Muhabir : Mahmut Adanır
Yayınlayan : Murat Kaban

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.