Mersin'de kuyumcuları dolandıran zanlı Adana'da sahte altın satmak isterken yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 15:20, Güncelleme: 18.06.2020 - 15:20 3336+ kez okundu.
 

Mersin'de kuyumcuları dolandıran zanlı Adana'da sahte altın satmak isterken yakalandı

Mersin'de kuyumcuları dolandıran zanlı Adana'da sahte altın satmak isterken yakalandı - Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdıADANA (AA) - Mersin'de üç kuyumcuya sahte altın kolye sattığı, Adana'da da aynı yöntemle dolandırıcılık yapmaya çalıştığı iddia edilen şüpheli suçüstü yakalandı.Merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Sefa Özler Caddesi'ndeki bir kuyumcuya giren M.E. (17), yanında getirdiği ve altın olduğunu belirttiği kolyeyi satmak istedi.Kuyumcu çalışanı şüphe üzerine, meslektaşlarının sosyal medyadan daha önce Mersin'de 3 kuyumcunun sahte altın kolyeyle dolandırılmasıyla ilgili paylaştığı zanlıya ait fotoğrafı cep telefonundan kontrol etti.Karşısındakinin aynı kişi olduğunu fark eden çalışan, dükkanındaki diğer personelle şüpheliyi yakalayıp durumu polise bildirdi.Kuyumcuya sahte altın vermeye çalıştığı belirlenen M.E, daha önce de 3 kuyumcunun dolandırılması olayına karıştığı gerekçesiyle soruşturmayı yürüten Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.- Yakalanma anı güvenlik kamerasındaİş yeri sahibi Bülent Dalyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahte altını veren M.E'nin yakalandığı sırada bağırıp kaçmaya çalıştığını söyledi.Dalyan, şüphelinin yakalanmaması halinde birçok kuyumcuyu dolandırmaya çalışabileceğini belirterek, "Mersin'de sahte altınla bazı arkadaşlarımız dolandırıldı. Çalışanımızın dikkati sayesinde şüpheliyi yakalayıp polise teslim ettik." ifadesini kullandı.Kuyumcudaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli M.E, yanında getirdiği kolyeyi çalışana gösteriyor. Daha sonra çalışan, kolyeyi inceleyip cep telefonunu açıyor. Bir süre sonra ise kuyumcu personeli zanlıyı yakalıyor.Muhabir : Yusuf KoyunYayınlayan : Doğan Sarıtaş

Mersin'de kuyumcuları dolandıran zanlı Adana'da sahte altın satmak isterken yakalandı

- Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdı

ADANA (AA) - Mersin'de üç kuyumcuya sahte altın kolye sattığı, Adana'da da aynı yöntemle dolandırıcılık yapmaya çalıştığı iddia edilen şüpheli suçüstü yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Sefa Özler Caddesi'ndeki bir kuyumcuya giren M.E. (17), yanında getirdiği ve altın olduğunu belirttiği kolyeyi satmak istedi.

Kuyumcu çalışanı şüphe üzerine, meslektaşlarının sosyal medyadan daha önce Mersin'de 3 kuyumcunun sahte altın kolyeyle dolandırılmasıyla ilgili paylaştığı zanlıya ait fotoğrafı cep telefonundan kontrol etti.

Karşısındakinin aynı kişi olduğunu fark eden çalışan, dükkanındaki diğer personelle şüpheliyi yakalayıp durumu polise bildirdi.

Kuyumcuya sahte altın vermeye çalıştığı belirlenen M.E, daha önce de 3 kuyumcunun dolandırılması olayına karıştığı gerekçesiyle soruşturmayı yürüten Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

- Yakalanma anı güvenlik kamerasında

İş yeri sahibi Bülent Dalyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahte altını veren M.E'nin yakalandığı sırada bağırıp kaçmaya çalıştığını söyledi.

Dalyan, şüphelinin yakalanmaması halinde birçok kuyumcuyu dolandırmaya çalışabileceğini belirterek, "Mersin'de sahte altınla bazı arkadaşlarımız dolandırıldı. Çalışanımızın dikkati sayesinde şüpheliyi yakalayıp polise teslim ettik." ifadesini kullandı.

Kuyumcudaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli M.E, yanında getirdiği kolyeyi çalışana gösteriyor. Daha sonra çalışan, kolyeyi inceleyip cep telefonunu açıyor. Bir süre sonra ise kuyumcu personeli zanlıyı yakalıyor.

Muhabir : Yusuf Koyun
Yayınlayan : Doğan Sarıtaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.