Uyuşturucu Baronu Urfi Çetinkaya İstanbul'da yakalandı

Güncel 11.04.2023 - 22:44, Güncelleme: 11.04.2023 - 22:44 41994+ kez okundu.
 

Uyuşturucu Baronu Urfi Çetinkaya İstanbul'da yakalandı

24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya yakalandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve 24 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Urfi Çetinkaya'nın İstanbul'da yakalandığını bildirdi. Emniyetten yapılan açıklama şu şekilde: "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan, hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ ÜRFİ Ç. İstanbul'da yakalandı."
24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve 24 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Urfi Çetinkaya'nın İstanbul'da yakalandığını bildirdi.

Emniyetten yapılan açıklama şu şekilde: "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan, hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ ÜRFİ Ç. İstanbul'da yakalandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.