Sakarya'da sinemaseverler OSM’de buluştu

19.01.2024 - 17:44, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:44 12422+ kez okundu.
 

Sakarya'da sinemaseverler OSM’de buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen Akdeniz Ateşi filminin gösterimi ile devam etti.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak kültür sanat etkinlikleri MahaHaj’ınyönetmenliğini yaptığı ve Hafya’da yaşayan bir adamın hayat hikayesini anlatan ‘Akdeniz Ateşi’ filminin gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen filme yoğun ilgi gösteren sanatseverler, gösterim için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, etkinliklerin süreceği belirtilerek, sinema gösterimine ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen Akdeniz Ateşi filminin gösterimi ile devam etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak kültür sanat etkinlikleri MahaHaj’ınyönetmenliğini yaptığı ve Hafya’da yaşayan bir adamın hayat hikayesini anlatan ‘Akdeniz Ateşi’ filminin gösterimi ile devam etti.

Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen filme yoğun ilgi gösteren sanatseverler, gösterim için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, etkinliklerin süreceği belirtilerek, sinema gösterimine ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.